Satovi i nakit priznatih trgovačkih marki

OMEGA slavi jedriličarsku pobjedu

Ekipa sa Novog Zelanda, čiji glavni sponzor je avio kompanija Emirates pobjednik je 35. jedriličarskog natjecanja America's Cup održanog na Bermudima. OMEGA koja je također jedan od njihovih sponzora s ovom pobjedom je bila i više nego oduševljena.

Raynald Aeschlimann, predsjednik i CEO brenda OMEGA prilikom pobjede bio je vrlo entuzijastički raspoložen te je pritom izjavio: »Svi iz OMEGE oduševljeni smo s ovim vrhunskim rezultatom. Emirates Team New Zealand pratimo od samog početka i uvijek smo vjerovali da naša ekipa može pobjediti. Kada je ekipa stigla na Bermudsko otočje bila je vrlo dobro raspoložena. Moje osobno zadovoljstvo je da sam neko vrijeme proveo sa njima te im dao vlastitu podršku. Privilegirani smo da smo dio ove priče.« OMEGA je naoružila ekipu s posebnim izdanjem sata za jedrenje - Speedmaster X-33 Regatta ETNZ.

Partnerstvo ekipe Emirates Team New Zealand i OMEGE započelo je 1995. godine zajedno s legendarnim skiperom Sir Peterom Blakeom. Od tada je podrška iz OMEGE postala još snažnija. Švicarska marka s razlogom se divi ovoj talentiranoj ekipi te je prilikom pobjede bila još ponosnija da je svoje mjesto dobila na ovoj vrhunskoj jedrilici.

 

Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook @TrgovineKrona i Instagram @trgovine_krona.

Kolačići za analiziranje
Analiziranjem podataka kako bismo mogli znati kako koristiš internetske usluge i kako bismo ih mogli poboljšati
Facebook Kolačići
omogućavanje dijeljenja i „lajkanja“ na Facebook, Twitter, Pinterest i marketing
Kolačići za chat
Oglašivački kolačići
Za omogućavanje slanja informacija drugim internetskim stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima