Satovi i nakit priznatih trgovačkih marki

Red Bull Racing Formula 1 zagrmila ispred TAG Heuerovog proizvodnog pogona u la Chaux-de-Fondsu

Nezaboravljiv dan za ljude iz TAG Heuera i stanovnike la Chaux-de-Fondsa koji su imali priliku doživjeti ovakav trenutak jedanput u životu zajedno s Red Bull Racingom. Red Bull Racing RB8 koji se natjecao na FIA Formula One svjetskom prvenstvu 2012., vozio je bivši vozač Formule 1 Patrick Friesacher. Za događaj je prostor oko sjedišta TAG Heuera pretvoren u Formula 1 trkalište, na kojem nam je Patrick pokazao brzinu i okretnost Formula 1 automobila, baš kao i snagu 8-cilindričnog motora kojim je izveo puno sagorijevanja i ostavio magične tragova gumama.

TAG Heuer i Red Bull Racing

TAG Heuer je službeni mjeritelj vremena, službeni sat i timski partner Red Bull Racing tima, sljedeći ugovor koji je potpisan u prosincu 2015. Bio je to atipičan timski odnos prema sportu, izvedbi i zabavi koji je privukao TAG Heuer, a nastavlja biti u savršenoj razini s avangardnim švicarskim brandom satova i njegovoj marketinškoj strategiji.

Iza stvari koje se jednostavno mogu vidjeti te oznake koje se pojavljuju kroz sva emitiranja utrka, TAG Heuer je također prisutan na kacigama vozača, njihovim rukavicama, trkačkim odijelima, kao i na timskim uniformama, te naravno na samim automobilima (na motoru i vrhu šasije). Naravno, brand također podupire ekipu na njihovim zapešćima – Formula 1 ili Carrera Heuer 01 modelima ekskluzivno napravljenim za cijelu ekipu.

Kolačići za analiziranje
Analiziranjem podataka kako bismo mogli znati kako koristiš internetske usluge i kako bismo ih mogli poboljšati
Facebook Kolačići
omogućavanje dijeljenja i „lajkanja“ na Facebook, Twitter, Pinterest i marketing
Kolačići za chat
Oglašivački kolačići
Za omogućavanje slanja informacija drugim internetskim stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima